Psico-osteopatia orgànica

Osteopatia

“CONSULTEU EL CALENDARI I ELS HORARIS A LA NOSTRA AGENDA”

L’osteopatia es desenvolupa a mitjans del S.XIX, de les mans de l’americà Andrew Taylor Still.
Ell va definir uns principis bàsics amb els que es desenvoluparà el seu treball osteopàtic:
Unitat total de l’home
Moviment com a sinònim de vida
Funció essencial del conjunt fascial que uneix tot l’organisme
El cos posseeix tots els mitjans per autoregular-se “La vida és una força que permet moure la naturalesa. Intentem mantenir aquesta vida en pau” (Still).
L’osteòpata treballa sobre la musculatura i les fàscies per arribar a mobilitzar les articulacions, els ossos, els paquets vàsculo-nerviosos i els òrgans. Les maniobres es centren en els teixits tous, buscant alliberar l’energia i les toxines atrapades en els músculs i que la irrigació sanguínia nodreixi correctament tots els teixits.
“Els músculs actuen com a bombes que mobilitzen els fluids que transporten els nutrients i l’oxigen cap a les cèl·lules, o que de elles provenen: aquesta alternança entre l’extensió i la contracció és un servei eminent per l’organisme” (Ida Rolf)
El tractament osteopàtic consisteix a tractar les disfuncions que es puguin trobar a la columna vertebral, les articulacions, el sistema nerviós, el sistema muscular, les vísceres, el crani. Busca recuperar l’equilibri corporal perdut, reactivant els seus mecanismes l’autocuració amb diverses manipulacions de mobilització, d’estirament o de bombament.
Així doncs, amb l’osteopatia aconseguim alleujar el dolor, restaurar les funcions orgàniques i promoure la salut i el benestar holístic de la persona.
En base a una avaluació i un diagnòstic corporal complert, es realitza el tipus de tractament més escaient per al teu cos, així com unes recomanacions bàsiques d’ exercici adequat a la teva tipologia. Cap tractament és igual a un altre i s’ha de seguir sempre un enfocament personal únic.

La durada de la sessió és d’uns 60 minuts. Hores: a convenir.

Cal contactar directament amb:
Olivia Civil Plans
664735137
oliviacivil@gmail.com
osteopatiadomicili.blogspot.com