Ariadna Civil

Ariadna2

Formadora

Formadora

Compromesa en l’aportació d’eines que generin coneixement i promoguin el desenvolupament personal i la salut.
Més de 20 anys d’experiència en l’ensenyança del yoga a particulars, centres i institucions i en el lideratge de programes i grups per diferents col.lectius: nens, adolescents i joves, embarassades i famílies, actors i gent gran, docents.
Comença a practicar yoga de molt jove. Professora de yoga per la (AIPYS) i acreditada per la Generalitat de Catalunya. Formada en Seitai de la mà de Katsumi Mamine i en Control Mental.
Especialista en yoga a l’educació. Diplomada en Tècniques de Yoga a l’Educació, Tècniques de Relaxació i Yoga Nidra pel RYE França (Recherche sur le Yoga dans l’Éducation).
Dins de l’ambit del yoga a l’educació es formadora del RYE Epanya i cofundadora, formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Membre i formadora durant sis anys del grup de treball “El Yoga a l’Educació” de l’ICE de la (UAB).  Formadora en l’escola d’estiu del maresme (MEM).
Formadora de yoga per a nens (TOOLS).
Ha colaborat en la publicació “Música Primaria”, ed. Mc Graw Hill Education, com especialista en relaxació a l’aula.
Coautora del llibre  “Taller de yoga para niños” de la editorial Alba.
Paral·lelament desenvolupa una dilatada formació com a actriu, formada per l’Escola Internacional de Teatre, Jaques Lecoq de París i en tècniques de veu per l’Institut de Teatre de Barcelona. Treballa com a actriu de teatre i cinema en l’àmbit nacional i internacional.