Vivències i Experiències

experienciesmarroc

Un toc del Desert

 


“Em costa trobar qualificatius per resumir el que vaig experimentar al Marroc: impactant? únic? inexplicable? captivador? meravellós?… El que puc dir és que és el millor regal que m’he fet amb molts anys. “


“Per a mi va ser una vivència d’una gran felicitat, possiblement irrepetible”


“Aquest viatge és un producte únic, meravellós, és un invent o un descobriment. Mª Rosa, tingues cura d’aquest projecte d’Un Toque Humano” i fes-lo créixer.“


“Aquest viatge ha significat per mi un pas endavant realitzat en molts pocs dies”


“De sobte, i per primer cop a la meva vida, em va fer mandra pensar: estava vivint el moment”


“Hi ha un abans i un després”


“La Maria Rosa aconsegueix crear “Un Toc” que et desperta”


“Com sempre és un plaer viatjar amb la Mª Rosa per la seguretat, confiança i coneixements que ens dóna. Moltes gràcies.”


“Aquesta combinació de viatge Lúdic + cultural + espiritual és una realitat formidable, impactant, intensa, molt equilibrada. La millor manera de viatjar que he pogut gaudir fins ara. Trencar la rutina i gaudir en un lloc diferent de l’habitual.”


“Per mi ha estat perfecte, màgic, tot m’ha fascinat; els llocs tan autèntics, tranquils, amb la gent de gran cor i ulls sincers que t’obren la porta de bat a bat per donar-te el més valuós, la seva intimitat, el seu somriure, la seva espiritualitat.”


“Felicitats per la feina que feu, per la manera de veure i viure la vida, i per donar a les persones l’oportunitat d’aprendre a apreciar-se i de valorar el que ens envolta. Moltes gràcies per despertar una part de mi que estava adormida.


“Què has après d’aquesta experiència? “Una nova visió de la vida molt interessant


“Temps per assimilar, tot molt diferent, impressionant, espectacular. Gràcies per l’oportunitat, no m’atrevia a fer-ho, però confiava en la Maria Rosa.”


“Aquest viatge fa també honor al nom d’Un Toc Humà però en plural. Gràcies per fer possible estar acompanyats de persones excepcionals que ens han acollit en una estada plena d’intensitats.”


“Ha estat un toc molt interessant, un toc que convida a la reflexió. Crec que em serà útil per incorporar pautes de conducta més positives. He après tècniques noves que tinc la voluntat d’aplicar ja que estic convençuda de la seva utilitat. La part lúdica i cultural m’han semblat excel·lents.”

 

Un Toc de Mèxic

 


“Aquest viatge és una oportunitat per créixer com a persona a la vegada que coneixes altres cultures.”


“Recomanaré Un Toc de Mèxic perquè t’ ajuda a aprendre a viure d’una manera més rica.”


“He après més en aquests dies que en tota la meva vida. Una gran lliçó d’humilitat. Em sento agraïda i molt afortunada per haver pogut viure aquesta experiència.”


“Una experiència molt potent, he rebut molt d’amor.”


“He gaudit molt, he retrobat una memòria perduda, el contacte amb la natura. Tots els sentiments de judicis cap a mi mateixa que em provocaven dolor poc a poc m’han anat marxant.”


“Gràcies Maria Rosa, és un graó molt important en la meva vida.”


“Tot el viatge és una referència continua a l’estar Aquí i Ara, ja que és necessari per poder desenvolupar aquest potencial que porto a dins. El curs m’ha ensenyat com desenvolupar-lo i he après que, quan ho fas, notes de seguida el resultat. Els conceptes teòrics si no els vius amb el cor, no serveixen de res, i la vivència en grup ho potencia”


“Tinc la sensació d’haver rebut una dutxa d’experiències, eines i emocions… Estic molt satisfeta d’haver descobert que hi ha un altre camí.”


“M’emporto eines per poder recórrer aquest nou camí del despertar. Una experiència increïble, molt complerta i necessària que m’ha ensenyat a viure d’una manera tranquil·la i en pau”


“Crec que ja no viatjaré d’una altra manera.”

 

Un Toc de l’Índia

 

“Una oportunitat per conèixer l’Índia de manera més profunda que la convencional i, a l’hora, aprendre a conèixer-me millor a mi mateixa.”


“Una manera excel·lent de conèixer el món que ens envolta i el nostre món interior.”


“Sensació de viure la part més profunda de l’Índia. Gràcies pel treball de darrera el viatge amb tant d’amor, humor i senzillesa. Gràcies Maria Rosa per aquesta força inspiradora. Ha estat un viatge molt íntim. S’han donat moltes indicacions que han anat calant amb profunditat, com un flechazo.” Ariadna


“Si aquesta descoberta la fas amb el grup d’Un Toque Humano és com afegir un I+D de qualitat. Amb aquest viatge la Maria Rosa té la gran habilitat d’aportar a les vivències interiors espais físics de bellesa indiscutible i potenciadors de llibertat i serenor interna. Uns quants exemples d’aquest viatge han estat les reunions de grup en el Temple Maisore, el més antic i visitat de l’Índia. Les classes de Ioga de bon matí en el terrat d’un hotel o a l’Universitat d’Ashram a on va viure Mahatma Gandhi. Participar en el gran espectacle de la posta de sol a l’horitzó de Kanyakumari a on, amb tot el poble com actors, ens recollíem unint les mans i cantant l’Ohm per omplir-nos de l’energia solar i despedir-lo fins l’endemà. Gaudir de dies d’esbarjo a les potents platges del mar Aràbic de Varkala. La pràctica de meditacions damunt de les barcasses de bambú, tot vorejant les riberes de Kerala per arribar a Kochi… Donar un espai de temps, cada vespre, per assaborir el Katsugen Undo, el moviment espontani. I, sens dubte, participar diàriament en les postes en comú compartint les vivències que experimentem en diferents moments del dia, aprofundint en l’Aquí i Ara, referència del meu estar en la vida que és el toc humà que em toca cada dia.” Maite Fuertes


“Personalment crec que és un treball iniciàtic, un treball amb el que totes les persones ens hauríem de premiar almenys un cop a la vida.
El valor d’aquest treball és la suma de vàries coses: l’energia de l’Índia; la dilatada experiència en el camp del creixement personal i emocional de la persona responsable del treball, Maria Rosa Plans; la magnífica energia del grup creada per persones amb ganes de viure i aprendre; i la comoditat d’un viatge on tot està organitzat i la meva única tasca era aprendre i gaudir.
De la mateixa manera que les petjades deixen marca a la sorra, el meu viatge a l’Índia va deixar empremta en la meva vida.” Xesca Abellan