Viatges

Els Viatges Vivencials i Transformadors

Amb més de 30 anys d’experiència, hem entès que els viatges vivencials i transformadors són idonis per posar en pràctica la nostra filosofia: orientar i acompanyar en el desenvolupament de la persona contribuint al benestar individual i col·lectiu per a, finalment, “viure la vida ordinària de manera extraordinària”.

Els nostres viatges són pensats com a “Tocs” que aporten una experiència transformadora de creixement personal, de recorregut interior i d’obertura de consciència.

Els nostres “Tocs”

Viure l’aquí i ara
En la mesura que el viatge va transcorrent, ens adonem que passem d’un estat mental a un altre i que som capaços de fer una mirada des del nostre interior per observar la nostra capacitat de ser receptius, flexibles, capaços d’adaptar-nos i exercitar-nos en la tolerància i la comunicació.

Descobrir la nostra essència
Visitar llocs escollits de gran interès paisatgístic i cultural, per poder gaudir d’espais de pau, llum, foscor i color, per conèixer l’autenticitat d’una cultura ancestral i per descobrir la part més essencial de nosaltres mateixos.

Aprendre a desaprendre
Abandonar la rutina Disposar de coneixements nous que generen emocions noves per crear experiències noves per afavorir el nostre procés d’evolució i canvi.

Una experiència transformadora i inesborrable
Els nostres viatges estan organitzats a fons i van molt més enllà d’un simple viatge turístic. Esdevenen una excel·lent inversió de temps i diners i és el millor regal que ens podem oferir a nosaltres mateixos.

Grups reduïts i personalitzats
Estem les 24 hores al servei dels participants perquè puguin gaudir de l’experiència sense preocupacions.

A qui van dirigits?

A les persones
Si ets una persona amb inquietuds i que vols aprendre més sobre tu mateix o et trobes en una fase estacionària de la teva vida, pendent de solucionar situacions o problemes que van donant voltes en la teva quotidianitat, sense encertar una solució satisfactòria, o potser estàs en un moment constructiu, d’inici d’una etapa. Si és el teu cas, participar en un d’aquests viatges et suposarà rebre noves pautes de coneixement, o reforçar les que ja tens, per poder desenvolupar la consciència individual, tan vital en temps de canvis.

A les organitzacions
Si disposes d’un equip humà a la teva organització o a la teva empresa i vols que funcioni a ple rendiment, amb satisfacció i excel·lència, podem organitzar un dels nostres viatges vivencials i transformadors. Els nostres viatges són un cursos especials que treballen a partir de cada persona, única i irrepetible, per arribar a conformar un grup cohesionat que treballi amb objectius comuns i compartits des de la mateixa essència de cada persona.

“És només amb el cor que podem veure bé. L’essencial és invisible als nostres ulls”

Antoine de Saint Exupery

experienciesmarroc

Un toc del desert

La Nostra Kasbah Les Jardins du Desert Al Marroc entre la mítica serralada de l’Atles i el desert del Sàhara, al cor del País Amazig (Bereber), a pocs quilòmetres del gran palmerar de l’oasi de Goulmima, en un entorn natural de gran bellesa, es desenvolupen els cursos Aprendre a Desapendre, Cada Persona Única i Irrepetible … +

historia

Un toc de l’Índia

Més enllà de la diversitat Experiència excepcional i transformadora al sud de l’Índia On podem trobar el mosaic més impressionant de creences, cultures, races, llengües i religions? Quin és l’indret on la confusió i l’ordre, el soroll i el silenci, el passat i el present, la pobresa i la magnificència es mesclen de manera invariable … +

Mexic

Un toc de Mèxic

La Memòria ancestral UTHi ha pensat per a tu una experiència única a Mèxic, no te la pots perdre! “Un Toc Ancestral” us ofereix un itinerari encisador pel centre de Mèxic que us permetrà gaudir d’una cultura fascinant i d’una experiència única. Coneixeràs el llegat de les antigues cultures, tradicions, simbolismes i rituals de la … +