Maria Rosa Plans

Ma-Rosa

Directora i cap de formació

Orienta a persones, empreses i organitzacions en el despertar de la consciència i el desenvolupament de les capacitats pròpies, per contribuir al benestar i a la llibertat de la persona a través de l’autoconeixement, i ajuda a construir organitzacions des de la cultura de l’excel·lència perquè puguin prosperar en un entorn canviant.

Des de fa molts anys investiga i treballa sobre les filosofies orientals (Ioga, Zen, Seitai) i occidentals (Gestalt, Control Mental, Programació Neurolingüística (PNL) i Psicologia Humanista), així com també sobre el pensament de la cultura Pre-hispànica mexicana.

Unificant aquestes tècniques i coneixements, ha dissenyat un sistema de formació específic utilitzant criteris creatius, terapèutics i antropològics. Amb aquesta filosofia imparteix cursos a particulars i per a grups empresarials.

Llicenciada en música, és mestra de Ioga, Zen, Control Mental i instructora de Seitai. Pionera en l’organització i conducció de cursos-viatge vivencials i transformadors i especialista en dirigir i guiar dinàmiques de grup. És experta en assessorament i orientació personal (coach) i professional reconeguda en el camp de l’autoconeixement. Realitza seminaris, tècniques vibracionals i conferències, tant al nostre país com a l’estranger. És Project Director de Pinea 3 Living Organizations i col·labora en diversos projectes relacionats en l’evolució del planeta Terra.