Un toc de Mèxic

Mexic

La Memòria ancestral

UTHi ha pensat per a tu una experiència única a Mèxic, no te la pots perdre!

“Un Toc Ancestral” us ofereix un itinerari encisador pel centre de Mèxic que us permetrà gaudir d’una cultura fascinant i d’una experiència única. Coneixeràs el llegat de les antigues cultures, tradicions, simbolismes i rituals de la mà de Mestres experts en les Cultures Pre-Hispàniques: Otomí, Tolteca, Azteca, Mexica, Nahua, etc. Aquesta experiència vivencial et permetrà aprofundir en el propi coneixement i redescobrir antics registres de saviesa, tan necessaris per afrontar els reptes i els canvis que estem vivint.

Vamos a reencontrarnos con nosotros mismos por medio de nuestras culturas ancestrales, que mucho tienen que enseñarnos… una herencia que no es más un ejercicio intelectual, sino vivencial

Arturo Meza Gutiérrez (Mestre i Investigador de la cultura ancestral indígena, Mèxic).

El recorregut està estudiat per viure experiències enriquidores en llocs tranquils, d’energia, per poder sentir el contacte amb la terra, sense deixar de banda la immensa bellesa paisatgística, arqueològica i cultural del país. Visitarem Centres Cerimonials Pre-hispànics i  participarem en rituals guiats per autòctons i experts en aquestes cultures, que ens acompanyaran al llarg de tot el viatge.