Tallers i Sessions

Tallers

“CONSULTEU EL CALENDARI I ELS HORARIS A LA NOSTRA AGENDA”

UTH ofereix d’una manera continuada una seguit de sessions i tallers a totes les persones que vulguin potenciar i desenvolupar els seus recursos i relacions personals i interpersonals i conèixer-se millor. Estan especialment pensats per a aquells que vulguin aprendre a desaprendre per adonar-se de quines són les seves barreres i poder desprogramar-les, especialment totes aquelles que limiten i dificulten el desenvolupament personal.
Els participants podran tenir noves perspectives per poder identificar les seves pautes de comportament i valorar quina és la utilitat i el rendiment que els donen. Són espais de reflexió que ajuden a planificar i decidir com ens volem organitzar per poder millorar el nostre benestar i la nostra felicitat.

La metodologia que s’empra gira a l’entorn de dinàmiques que potencien la consciència afectiva i fomenten l’equilibri emocional per poder ser més competents a l’hora d’afrontar els reptes. És una metodologia interactiva i, sobretot, pràctica, orientada als resultats i basada en dinàmiques i tècniques aplicables a la realitat que permetran a les persones participants elaborar estratègies personals d’una manera eficaç i creativa.

Facilitadora Mª Rosa Plans