Agenda

Actualitat i novetats

CAP DE SETMANA DE SILENCI A LA NATURA

Des de divendres 24 al vespre fins el diumenge 26 de novembre de 2017.

FOLLETÓ SILENCI NOV 2017-2 FOLLETÓ SILENCI NOV 2017-1

ACTIVITAS TARDOR 2017

RECORDATORI:  segona reunió del Curs Viatge a Marroc Aprendre a Desaprendre

El proper dimarts 19 de setembre a les 20h00 a Un Toc Humà

Dates del viatge: Del 25 al 30 d’Octubre 2017

Anada
1. AT  961   25OCT BARCELONA – CASABLANCA  1910   2025
2. AT  447   25OCT CASABLANCA – ERRACHIDIA  2140   2250,

Tornada
3. AT  446   30OCT ERRACHIDIA – CASABLANCA  0745   0855
4. AT  960   30OCT CASABLANCA – BARCELONA  1405   1710

Aqui teniu tota la informació actualitzada. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu més informació!

pag 1
 pag 2pag 3pag -4pag 5
 ______________________________________________________________________

FESTA DE LA TERRA: ACTIVITAT EQUINOCCI DE TARDOR

El proper dia 23 de setembre celebrem l’equinocci de tardor a la Serralada del Maresme. Vegeu la informació a continuació.

Festa de la Terra________________________________________________________________________

RECORDEU: INTENSIU DE KATSUGEN amb RELAXACIÓ (4 sessions, un diumenge al mes)

Comencem el proper diumenge 24 de setembre de 10.30 h a 13 .00 h. a Un Toc Humà

Consulta el calendari

 

——————————————————————————————————————————————————————————————

AGRAÏMENTS PER LA TROBADA D’UTH DEL DIA 20 DE DESEMBRE

Volem donar les gràcies a tots i a totes per haver vingut a la festa de la Trobada d’Un toc Humà que va tenir lloc el dia 20 de desembre darrer.

En el marc del lloc d’acollida, silenci i harmonia que va ser la Casa de la Espiritualitat vam poder abraçar-nos i fer dues celebracions: la del nostre retrobament per expressar-vos personalment l’agraïment per tot el que havia rebut i la festa del Solstici d’Hivern, que és una de les festes de la Terra més importants de l’any. És el dia més curt i el primer dia del naixement de la Llum, o sigui, el final de l’obscuritat. Final d’un cicle i principi d’un altre.

Una reunió com la que vam fer, on tots plegats érem allà amb la mateixa vibració i intenció, va fer que poguéssim aportar la nostra llavor perquè creixi amb valor i força . No tant sols des de la nostra perspectiva individual, sinó que junts vam crear una dinàmica important per a un nou món.

Ara comencem un nou cicle de renovació i reenfocament d’Un Toc Humà però continuant amb els nostres valors essencials: comunicació sincera entre les persones, visió clara i oberta per a cadascú de nosaltres, integritat individual i col·lectiva, per anar autoreconeixent-nos i creixent amb benestar, llibertat, qualitat de vida i responsabilitat i compromís, per contribuir a una societat més sana i més humana i a un planeta sostenible.

Comptem amb vosaltres per continuar enriquint-nos mútuament.

Gràcies a tots de part de l’equip d’Un Toc Humà! sala escoltantMaria RosaMR pianosala menjant

———————–

 

FESTA-TROBADA UN TOC HUMÀ

El proper dia 20 de DESEMBRE, a les 5 de la tarda, hem organitzat una trobada per celebrar la nova etapa d’Un Toc Humà. Hem volgut triar una data ben especial, com és el Solstici d’Hivern, i també un lloc singular que ens carregui d’energia i ens envolti de tranquil·litat. Es tracta de la CASA DE L’ESPIRITUALITAT, situada al carrer Nena Casas, 37-47 de Barcelona, on t’hi esperem per saludar-te personalment  i per passar una estona agradable en la teva companyia.

CAL CONFIRMAR L’ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ABANS DEL DIA 12 DE DESEMBRE

Invitació trobada

————————————————–

 

CAP DE SETMANA DE SILENCI A LA NATURA

DIES: 28 i 29 DE NOVEMBRE 2015 LLOC: Can Camós A 7 Km de l’Estany de Banyoles, direcció Rocacorba i al bell mig de la serra de Sant Patllari trobem la masia de Can Camós del segle XVII. www.cancamos.cat Aquest curs es desenvolupa plenament en llocs màgics a la natura, i en contacte amb el silenci. Inscripcions: al telèfon 93 207 42 47 i per correu electrònic a UnTocHuma@gmail.com ABANS DEL 20 DE NOVEMBRE El silenci interior és el final d’un camí que comença amb l’observació i la presa de consciència d’un mateix, descobrint els principis i valors que ens guien. Mitjançant la respiració, la meditació, el dejuni i el contacte amb la natura, aprendrem a:

  • Purificar la ment, buidant-la i connectant-la amb la realitat intuïtiva
  • Despertar la consciència del present
  • Desenvolupar la comprensió profunda com a instrument capaç de resoldre conflictes
  • Experimentar allò que som quan la ment es silencia

Silenci i MeditacióEn aquests temps de canvis que tot són incerteses, un cap de setmana per a tu, de descans i reflexió…” Can Camós