AGRAÏMENTS PER LA TROBADA D’UTH

AGRAïMENTS PER LA TROBADA D’UTH DEL DIA 20 DE DESEMBRE

Volem donar les gràcies a tots i a totes per haver vingut a la festa de la Trobada d’Un toc Humà que va tenir lloc el dia 20 de desembre darrer.

En el marc del lloc d’acollida, silenci i harmonia que va ser la Casa de la Espiritualitat vam poder abraçar-nos i fer dues celebracions: la del nostre retrobament per expressar-vos personalment l’agraïment per tot el que havia rebut i la festa del Solstici d’Hivern, que és una de les festes de la Terra més importants de l’any. És el dia més curt i el primer dia del naixement de la Llum, o sigui, el final de l’obscuritat. Final d’un cicle i principi d’un altre.

Una reunió com la que vam fer, on tots plegats érem allà amb la mateixa vibració i intenció, va fer que poguéssim aportar la nostra llavor perquè creixi amb valor i força . No tant sols des de la nostra perspectiva individual, sinó que junts vam crear una dinàmica important per a un nou món.

Ara comencem un nou cicle de renovació i reenfocament d’Un Toc Humà però continuant amb els nostres valors essencials: comunicació sincera entre les persones, visió clara i oberta per a cadascú de nosaltres, integritat individual i col·lectiva, per anar autoreconeixent-nos i creixent amb benestar, llibertat, qualitat de vida i responsabilitat i compromís, per contribuir a una societat més sana i més humana i a un planeta sostenible.

Comptem amb vosaltres per continuar enriquint-nos mútuament.

Gràcies a tots de part de l’equip d’Un Toc Humà! sala escoltant Maria Rosa

MR pianosala escoltantsala menjant